Passos. Curs de català per a adults

Passos és un programa de cursos de català presencial per a adults basat en l’enfocament comunicatiu per tasques. Passos parteix de l’estima per la nostra llengua  i de l’estima pels nostres alumnes, amb el convenciment que la llengua és vehicle d’arrelament a la societat que els acull.

Per aquest curs, mantenim sense canvis les últimes edicions on es van revisar tant els llibres com els quaderns i les guies dels Passos 1, Passos 2 i Passos 3. En aquesta revisió, d’una banda, tenim en compte les novetats ortogràfiques i gramaticals de l’IEC i, de l’altra, aprofitem l’avinentesa per revisar novament la feina feta, de manera que milloraran alguns àudios, algunes graelles, algunes fotografies i unes quantes activitats.

N’ets membre? Per tenir accés als continguts digitals has d’iniciar sessió en el teu compte. Pots fer-ho des d’aquest enllaç o des de l’accés del menú principal.

Si no tens les claus per accedir a l’àrea de membres, empleneu el següent formulari i us farem arribar la paraula clau per accedir-hi.

Formulari

Pin It on Pinterest

Share This