Comellas i Carbó, Maria Jesús

Dra. en Psicologia. Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona. Directora del grup GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu) de la mateixa universitat.
Porta a terme diferents línies d’investigació i orientació, com OVE (Observatori de la Violència a les Escoles) per acompanyar el lideratge del professorat en la convivència, i Xec3.Grode.ORG (Xarxa d’Experiència i Construcció de Coneixement Compartit), que promou la mentoria per part de persones de la generació sènior en treballs de recerca de batxillerat, de grau i de màsters.
Dinamitzadora dels «Espais de debat educatiu amb i per a les famílies», projecte promogut per la Diputació de Barcelona que s’implementa a municipis de la província.
Col·labora en diversos mitjans de comunicació i a la Càtedra «Fundació Affinity: animals i salut». Directora del projecte Xec3. Ha publicat múltiples obres al voltant de la prevenció de la violència, les relacions entre la família i l’escola i la implicació de la comunitat.

S'estan mostrant 3 resultats

Pin It on Pinterest