Vull sortir de casa!

Angélica Sátiro

TEMA: Educació, Educaió infantil, Salut
COLECCIÓ: Contes infantils

MOSTRA GRATUÏTA NOTA DE PREMSA

8,50

SKU: 85256-0 Categories: , Etiqueta:

Descripció

Vull sortir de casa! és un conte de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, que s’engloba en el moviment FILOSOFIA LÚDICA, forma part d’una proposta de literatura filosòfica per a la infància i recull històries d’un nen que comença adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn.

Aquest conte va ser escrit durant la primera onada de la pandèmia del 2020 a Catalunya. El canvi en les pautes cognitives, emocionals, socials, culturals i relacionals provocat pel confinament i la nova normalitat cal que sigui explorat per la infància. El protagonista, inspirat en criatures reals, planteja les seves hipòtesis i fantasies sobre el que passa i ens mostra clarament la necessitat de dialogar amb les criatures sobre aquesta circumstància, que ens afecta a tots.

Al final del conte s’hi inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats creatives i reflexives per tractar aquestes qüestions en profunditat i de manera divertida.

Il·lustracions d’Edgar Ramírez. Il·lustrador i dissenyador gràfic. Les seves il·lustracions per a llibres infantils destaquen per la simplicitat, el moviment i la qualitat estètica.

Fitxa tècnica

ISBN: 9788418615726

Referència: 85256-0

Pàgines: 32

Enquadernació: Grapa

Característiques: 22 x 22 cm

Pin It on Pinterest

Share This