Societat i escola en pau+

M. Carme Boqué Torremorell
TEMA: Educació en valors
COL·LECCIÓ: Recursos educatius
SÈRIE: El Diari de l'Educació

12,00

SKU: 80174 Categoria:

Descripció

Avui encara parlem de pau. Però ja no ho fem com d’un somni o una utopia inabastable, sinó com d’un bé preuat que cada cop més gent s’atreveix a albirar.

La gran majoria de portes a què hem trucat per conversar sobre la pau se’ns han obert de bat a bat, amb un esperit de fraternitat que ens convenç que el nostre interès a fer més real la pau al món és àmpliament compartit. La franquesa, l’amabilitat, la profunditat i el rigor amb què tothom ha respost les nostres preguntes, compartint idees valuoses i experiències significatives, s’han transformat en les tessel·les d’un mosaic que sempre encaixa.

Ara podem afirmar, sense embuts, que són moltes les persones que creuen i treballen per a la pau des de diferents espais privats i professionals que dibuixen la seva trajectòria vital. I totes, sense excepció, palesen que l’escola és un escenari fonamental i ineludible de construcció de pau.

En aquest llibre donem la paraula a l’Arcadi Oliveres, el David Fernàndez, el Joan Dausà, el pare Manel, el Francesc Torralba, la Leticia Armendáriz, la Pepa Plana, el Jordi Capdevila, la Susanna Barranco, la Pilar Gargallo, la Gemma Parellada, el Jordi Sànchez, la Montserrat Vendrell, el Jordi Palou i el Josep Mayoral. Amb la seva mirada aguda i singular han contribuït a reconstruir el concepte de pau+ encarnat en vivències que acompanyen, matisen i donen vida a una visió clara, tangible i quotidiana de la pau.

Empeses per l’anhel de bastir un món més pacífic i feliç, destinarem els drets d’autor d’aquesta obra a ONG que treballen per a la pau.

Us convidem que també feu sentir la vostra veu perquè aquest clam obri el pas a la pau+ a casa, a l’escola, a la feina, al país i al món.

Les autores
M. Carme Boqué Torremorell (coord.), Mònica Albertí Cortès, Montserrat Alguacil de Nicolás, Laura García Raga, Mercè Pañellas Valls, Montserrat Payà Sánchez, M. Dolors Ribalta Alcalde

Fitxa tècnica

ISBN:

Referència:

Pàgines:

Enquadernació:

Característiques:

Pin It on Pinterest

Share This