Jo, ni més, ni menys

Educación

Maria Lluïsa Fabra i Sales

TEMA: Educació
COL·LECCIÓ:

17,80

SKU: 80125 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Per què és més assertiu dir “no” que dir “sí”? Per què considerem que les dones són agressives si responen de la mateixa manera que un home en una mateixa situació i en canvi diem que l’home és assertiu? L’assertivitat ve de dins o és un vestit que hem de dur en determinades ocasions? Per què moltes dones ens sentim impel.lides a mostrar-nos conciliadores i a cedir mentre que molts homes troben natural defensar als seus interessos i perseguir els seus objectius? I per què algunes dones es passen a l’altra banda i comencen a mossegar?
És cert que si aprenem a relacionar-nos des de l’assertivitat ens sentirem millor? Com podem aprendre’n, a ser assertives i assertius? Hi ha receptes, per aconseguir-ho?
Aquest llibre no és segur que us doni totes les respostes, però confio que us proporcioni algunes indicacions per repensar les relacions entre el poder i la comunicació i que us faciliti, mitjançant les tècniques i procediments que s’hi expliquen, el canvi cap a l’assertivitat que penseu que hauríeu d’intentar i que segurament voldreu iniciar.

Pin It on Pinterest

Share This