En Marc i els superherois

Lourdes Rius Ortiz

TEMA: Contes infantils, Psicologia
COLECCIÓ: Contes infantils
SÈRIE:

MOSTRA GRATUÏTA NOTA DE PREMSA

9,00

SKU: 85267-0 Categoria: Etiqueta:

Descripció

En Marc i els superherois és un conte del projecte Superherois (www.superherois.cat), que pretén apropar-nos als trastorns de l’espectre autista o TEA des d’una perspectiva propera i de caràcter poètic i metafòric.

Els dos contes que componen aquest projecte se centren en dues perspectives poc tractades fins ara: la dels progenitors amb un fill amb TEA i la d’una nena que pateix aquest trastorn.

En aquest conte es narren algunes de les vivències dels nens i nenes amb aquests tipus de trastorns del desenvolupament i les dels seus familiars, cosa que ens permet apropar-nos d’una forma educativa i senzilla a algunes de les dificultats i els reptes amb què conviuen tots plegats. Al final del conte s’inclou un apartat dirigit als adults que acompanyen en la lectura, en què s’explica el projecte i s’ofereixen reflexions i activitats per tractar els continguts amb més profunditat.

Les il·lustracions són de l’Eduard Blanch, dissenyador i il·lustrador, aplica els seus coneixements a les arts visuals, el cartellisme i el packaging i treballa l’obra plàstica i gràfica ( www.edublanch.com).

Fitxa tècnica

ISBN: 9788499219882

Referència: 85267-0

Pàgines: 40

Enquadernació: Rústica

Característiques: 210x190mm

Pin It on Pinterest

Share This