Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Viatge enlloc

Viatge enlloc

Un camí d'adaptació als canvis
Tema: Societat
Col·lecció: Horitzons
Gènere: Assaig
Editorial Octaedro, Octubre 2014
EDICIÓ IMPRESA COMPRAR 16,00 €
ISBN 978-84-9921-597-6
Ref. 0-80148 168 pp.
PRESENTACIÓ
2014. Un any memorable en la història de Tur, ciutat on viu la protagonista. Un dia, en tornar de la feina, el món de la Laia Puig es capgira, marcant l’inici d’un viatge que la durà a visitar espais estranys on l’esperen situacions insòlites que haurà de saber gestionar.
Quan tot trontolla queda l’individu, aquest ésser solitari que treu la força del seu magatzem interior. És el moment de rescatar-ne els valors, la curiositat, el caràcter emprenedor i optimista, els ideals i tots els bens que s’han anat adquirint al llarg dels anys.
Malgrat la seva filosofia de fons, Viatge enlloc és una obra entretinguda i sovint divertida, que indueix el somriure i estimula l’interès pel coneixement d’un mateix.
Què hauria fet vostè si fos la Laia Puig?
Carme Lafay (2 llibres)
Carme Lafay (Barcelona, 1954) és metge radiòloga de professió i autora de dotze obres de ficció i tres assaigs (entre elles, Viatge enlloc, Octaedro, 2014). Les seves novel·les Nosotras y ellos i Tots tenim secrets han quedat, respectivament, finalista i guanyadora dels premis Delta 2007 i Josep Lluís Savall 2009.

Amant de les arts i la natura, viatgera apassionada, Lafay també ha estat bailaora i presentadora de programes radiofònics culturals. És observadora i crítica, qualitats que es reflecteixen en els seus escrits sobre la dona (Yo no soy tuya, El caso de la perla, El sueño de Alba) i en obres de denúncia (Llora Palestina, Rojo mar).
Viatge enlloc
Comparteix a Facebook Twitter
Baixa't la fitxa
Subscriu-te a les novetats
TAMBÉ T'INTERESSARAN:
Viatge enlloc
L'Estat del benestar i els seus detractors
VEGEU FITXA
Viatge enlloc
Pensar amb el cor, sentir amb la ment
VEGEU FITXA
Viatge enlloc
La connexió emocional de la parella
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X