Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Quadern de dilluns

Quadern de dilluns

Educació, cine i literatura
Tema: Educació, Educació coeducació, Educació en valors, Educació i cinema
Col·lecció: Horitzons-Educació
Gènere: Assaig
Editorial Octaedro, Març 2013
EDICIÓ IMPRESA COMPRAR 19,00 €
ISBN 978-84-9921-383-5
Ref. 0-80139 240 pp.
EDICIÓ DIGITAL - EPUB 12,00 €
ISBN 978-84-9921-458-0
Ref. 4-80139
PRESENTACIÓ
Aquest quadern comença el primer dia de l’any 2012 i acaba el dia 31 de desembre. És un quadern de notes que l’autor ha escrit cada dilluns. El resultat és com aquelles carpetes dels alumnes que s’han d’endreçar a final de cada trimestre i que recullen el treball fet durant un curs.
Hi trobareu referències a l’actualitat que parlen del temps que ens toca viure. Un temps present, però que se sap condicionat pel passat, en forma de memòria, i que té la mirada al futur, a la utopia i a l’esperança que sempre suposa un projecte educatiu.

Al llarg de les setmanes apareixen anècdotes, algunes categories, records, vivències, persones, reflexions ètiques i estètiques, preguntes, respostes i noves preguntes que, possiblement, mai no tindran una resposta definitiva. Per això té sentit educar.

També s’hi inclouen resums breus d’alguns dels llibres i de les pel·lícules que l’autor ha llegit o ha vist durant l’any. Per a ell, l’educació, el cine i la literatura formen un tot indestriable, a través del qual ens explica com mira el món i com es veu en ell, en aquest món que intenta conèixer, entendre i millorar.
Jaume Cela (1 llibre)
Casat, pare de tres fills i avi de dos néts. Mestre i director de l’escola Bellaterra. Membre de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya. Ha escrit més d’una seixantena de llibres adreçats al públic infantil i juvenil i ha guanyat diversos premis, entre ells, tres vegades el Vaixell de Vapor i dues vegades el Caixa de Girona, a més del Gran Angular, el premi Abril, el Folch i Torres i el Marià Vayreda. També ha escrit diversos llibres sobre educació. Citem Amb veu de mestre –escrit conjuntament amb Juli Palou–, premi Rosa Sensat de Pedagogia, Amb lletra petita, Calaix de mestre, Va de mestres. Carta als mestres que comencen, A peu d’obra, Tu m’aprens, memòria i oblit d’un aprenent de mestre i Mestres en rima lliure, també amb Juli Palou. L’any 2008 va rebre la Creu de Sant Jordi.
Quadern de dilluns
Comparteix a Facebook Twitter
Baixa't la fitxa
Subscriu-te a les novetats
TAMBÉ T'INTERESSARAN:
Quadern de dilluns
La formació emocional del professorat
VEGEU FITXA
Quadern de dilluns
#RealitatsEscenificades DesDeJoanMiró
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X