Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
#RealitatsEscenificades DesDeJoanMiró

#RealitatsEscenificades DesDeJoanMiró

#RealitatsEscenificades DesDeJoanMiró
Tema: Educació artística
Col·lecció: Horitzons-Educació
Gènere: Assaig
Editorial Octaedro, Novembre 2017
EDICIÓ IMPRESA COMPRAR 14,50 €
ISBN 978-84-17219-06-2
Ref. 0-80171 152 pp.
PRESENTACIÓ
#RealitatsEscenificadesDesDeJoanMiró Es tracta d’un workshop realitzat amb els alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa de l’IES Josep M. Llompart de Palma de Mallorca, en què s’investiga de quina manera el llenguatge mediàtic és assimilat per les generacions d’adolescents actuals, construint personatges de ficció al voltant de què significa ser artista en l’actualitat.

Daniel Gasol ens transporta en aquest llibre, al torn que ho fa amb els seus alumnes de Batxillerat, a una època i a un lloc en què es barregen el present i el passat per tal de posar-nos en el cap de l’artista Joan Miró, a fi d’imaginar de quina manera manejaria i com viuria el pintor tot l’univers de les xarxes socials que avui dia impregna tant la nostra activitat com la nostra identitat.
ÍNDEX
Debat 1: «Ya no quiero ser yo»
La visita: «Show me a better plan»
Debat 2: «The streets are ours»
Treballs: «No more heroes anymore»
Daniel Gasol (1 llibre)
Daniel Gasol és doctor en Estudis Avançats en Produccions Artístiques i Recerca per la Universitat de Barcelona (2014). Actualment treballa entorn de les mirades hegemòniques que imperen en la societat, les quals qüestiona mitjançant narratives que plantegen dilemes relacionats amb la legitimitat del poder, la classe o la identitat.
#RealitatsEscenificades DesDeJoanMiró
Comparteix a Facebook Twitter
Baixa't la fitxa
Subscriu-te a les novetats
PREMSA
27/09/2018
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
TAMBÉ T'INTERESSARAN:
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X