Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Perdut

Perdut

Tema: Educació, Contes infantils
Col·lecció: Contes infantils
Gènere: Contes
Editorial Octaedro, Novembre 2015
EDICIÓ IMPRESA COMPRAR 9,00 €
ISBN 978-84-9921-762-8
Ref. 0-85263 32 pp.
PRESENTACIÓ
Perdut explica el dia en què en Gabriel es va perdre en un centre comercial. La Carla el troba tremolant de por en un racó d’un passadís. Ella es presenta com una bona persona disposada a ajudar-lo. Però, com pot saber en Gabriel si és veritat? Podrà confiar en la Carla? A través d’un diàleg intel•ligent entre els dos personatges, aquest llibre mostra als infants les precauciones que han de prendre en una situació com aquesta.
Julia Alba (4 llibres)
Va néixer el 1966 a São Paulo. És la petita de tres germans que, junts, aprofitaren els bons moments de la infantesa. Els seus germans grans també eren superherois. Va estudiar Literatura espanyola, adora els nens i és mare de cinc nenes. Va residir en diferents països com Espanya, Japó i Anglaterra. Des de sempre que li agrada llegir i avui es dedica a escriure llibres infantils. Gabriel, el superheroi és el seu tercer llibre. Octaedro ha publicat també un altre dels seus llibres: Perdut (2015).
Orlando Pedroso (2 llibres)
Va néixer el 1969 a São Paulo. Des de petit que és de la mena de persones que es perd amb facilitat. Si va pel carrer i entra en una botiga, quan en surt torna a recórrer el mateix tros de camí i continua dues cantonades més fins que s’adona que s’ha perdut. Què hi pot fer? Hi ha gent que és així. A banda d’això, va estudiar Arts Gràfiques i va començar la carrera d’Arts Plàstiques, però no l’ha acabada. Ha il•lustrat desenes de llibres infantils i juvenils i el 2001 va guanyar el premi HQMIX com a millor il•lustrador.
Perdut
Aquest llibre també està disponible en Espanyol
Comparteix a Facebook Twitter
Baixa't la fitxa
Subscriu-te a les novetats
TAMBÉ T'INTERESSARAN:
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X