Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Lengua Viva Ediciones Mágina Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
DESPESES DE TRAMESA GRATUÏTES!
 

L'editorial

L'EDITORIAL OCTAEDRO es va crear a Barcelona el 1991. Està especialitzada en EDUCACIÓ, tant en el desenvolupament professional del professorat com en la informació i actualització de l'alumnat.

Forma part del grup l'editorial Mágina (www.edicionesmagina.com) i la llibreria Imagina, especialitzada en psicologia i educació, amb seu a Granada (www.libreriaimagina.com). L'editorial disposa d'una xarxa internacional de distribució.

Des del 2006 publiquem el programa Passos, projecte editorial per a l'ensenyament de la llengua catalana per a adults.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X