Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 

Llenguatge

Col·lecció Llenguatge i comunicació (1 llibre)

És indubtable la importància actual dels estudis de caràcter interdisciplinari relacionats amb el llenguatge i la necessitat que palesen moltes disciplines (comunicació, sociologia, ensenyament, teories cognitives, informàtica, etc.) d'enriquir els seus àmbits i els seus objectius amb les aportacions de la lingüística moderna. LLENGUATGE I COMUNICACIÓ vol oferir, mitjançant els seus títols, una visió completa d'aquestes relacions. Tots ells són una eina indispensable, no només per qui mostri un interès general pel llenguatge en relació amb d'altres camps del saber, sinó també per als professors i estudiants.

Col·lecció Paraula (1 llibre)

Aquesta col·lecció és un projecte editorial que vol oferir als lectors un ampli conjunt temàtic i disciplinar relacionat amb els diferents aspectes que abasta l'àrea de la paraula creadora, tant pel que fa a la lectura com a la producció del text personal i a la comunicació i l'edició.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X