Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 

Aprendre amb internet

Una guia pràctica per ajudar a famílies i docents en el repte d'ensenyar als més joves a fer un ús positiu, creatiu i segur de la xarxa.
Sota la coordinació de José Manuel Pérez Tornero, catedràtic de Ciències de la Comunicació i Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la col·lecció aborda la forma en què internet i les noves tecnologies poden contribuir a formar als més joves com a ciutadans d'un món digital.
Els autors descriuen i desvetllen al llarg dels seus títols algunes claus per conèixer l'entorn mediàtic, digital i tecnològic en què vivim, així com les millors estratègies i mètodes per fer que nens i adolescents siguin capaços de fer un ús saludable, segur i creatiu de la xarxa.
Amb la col·laboració de UNITWIN, Programa de Cooperació per a l’Alfabetització Mediàtica i Informacional i el Diàleg Intercultural de la Unesco.
Aprendre valors amb internet
VEGEU FITXA
Aprendre a ser amb Internet
VEGEU FITXA
Aprendre a llegir amb Internet
VEGEU FITXA
Aprendre a ser crítics amb internet
VEGEU FITXA
Aprendre a relacionar-se amb internet
VEGEU FITXA
Aprendre a estudiar amb Internet
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X