Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Lengua Viva Ediciones Mágina Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
DESPESES DE TRAMESA GRATUÏTES!
 

Ensenyar

Col·lecció Educació en valors (2 llibres)

"Aqueta proposta editorial, d'Octaedro i la OEI, ofereix al professorat i a totes aquelles persones que se senten implicades en l'educació, una col.lecció de llibres i quaderns que recorre diversos àmbits amb l'objectiu de donar a conèixer i explicar les dimensions teòriques i les possibilitats pràcticques de l'educació en valors en el món actual.

Col·lecció Educació universitària (3 llibres)

Col·lecció Horitzons-Educació (3 llibres)

Col·lecció Pedagogia sistèmica multidimensional (3 llibres)

Col·lecció Quaderns de docència universitària (7 llibres)

Col·lecció Recursos (17 llibres)

Aquesta col·lecció, dirigida als docents té la finalitat d'esdevenir un punt de referència per a l'actualització dels coneixements, els principis fonamentals i propostes útils en l'àmbit de l'ensenyament. Facilita un seguit de suggeriments com a eina orientadora en la preparació de projectes curriculars i programacions.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X