Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 

Aprendre

Col·lecció Aula (2 llibres)

Octaedro posa a l'abast dels centres, per a l'aula i per a la biblioteca, aquest material de suport, de lectura agradable i amb la didàctica més actual. La consulta d'aquests llibres és efectiva per assolir els millors i més eficaços coneixements de l'àrea cultural, tant per als professors com per a l'alumnat interessat en aquests temes.

Col·lecció Contes infantils (11 llibres)

"Material recomanat a partir de 0 anys.

Col·lecció Passos. Curs de català per a adults (30 llibres)

Nova edició actualitzada 2017!

Hem revisant els Passos: tant els llibres com els quaderns i les guies dels Passos 1, Passos 2 i Passos 3.

En aquesta revisió, d’una banda, tenim en compte les novetats ortogràfiques i gramaticals de l’IEC i, de l’altra, aprofitem l’avinentesa per revisar novament la feina feta, de manera que milloraran alguns àudios, algunes graelles, algunes fotografies i unes quantes activitats, però hem procurat que la paginació sigui pràcticament la mateixa, per fer més fàcil la convivència, durant un temps, de l’edició del 2011 i l’actual.

Col·lecció Quaderns (7 llibres)

Col·lecció interdisciplinària de materials destinats al desenvolupament dels dissenys curriculars en l'ensenyament secundari. Les seves propostes innovadores, emmarcades en una tasca d'orientació didàctica àmplia i singular han fet d'aquesta sèrie una eina de treball útil i diferenciadora, que enriqueix l'activitat dels professors i els alumnes a l'aula.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X