Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 

Daniel Gasol

Daniel Gasol és doctor en Estudis Avançats en Produccions Artístiques i Recerca per la Universitat de Barcelona (2014). Actualment treballa entorn de les mirades hegemòniques que imperen en la societat, les quals qüestiona mitjançant narratives que plantegen dilemes relacionats amb la legitimitat del poder, la classe o la identitat.

L’autor inicia la seva trajectòria professional quan, abans de llicenciar-se en Belles Arts per la UB, és convidat a SalonKritik. Des d’aquesta plataforma publica diversos assajos i comença a col·laborar en diferents mitjans especialitzats, com ara les revistes Arte y Parte i Bonart. Al màster de Produccions Artístiques i Recerca combina processos d’investigació acadèmica i producció artística, desenvolupant treballs que indaguen sobre els processos socials que construeixen la idea de realitat des dels mitjans de comunicació, tema que reflecteix en la seva tesi doctoral.

Un cop doctorat, reprèn la seva trajectòria com a artista i obté diverses beques, entre les quals destaquen la Beca internacional ETAC (Addaya Galeria d’Art; Mallorca, 2016), UNZIP’17 en la modalitat de «Fotografia i societat» (El Prat de Llobregat, 2017) i la V Convocatòria d’Arts Visuals La Casa Elizalde. Així mateix, participa en la Biennal d’Art Català (Barcelona, 2016), «Ciutat de vacances» (Es Baluard, Mallorca, 2017), «BiennalSur» (Argentina, 2017) o «Laboratori B» (Es Baluard, Mallorca, 2017).
LLIBRES

#RealitatsEscenificades DesDeJoanMiró
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X