Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Carme Lafay

Carme Lafay

Carme Lafay (Barcelona, 1954) és metge radiòloga de professió i autora de dotze obres de ficció i tres assaigs (entre elles, Viatge enlloc, Octaedro, 2014). Les seves novel·les Nosotras y ellos i Tots tenim secrets han quedat, respectivament, finalista i guanyadora dels premis Delta 2007 i Josep Lluís Savall 2009.

Amant de les arts i la natura, viatgera apassionada, Lafay també ha estat bailaora i presentadora de programes radiofònics culturals. És observadora i crítica, qualitats que es reflecteixen en els seus escrits sobre la dona (Yo no soy tuya, El caso de la perla, El sueño de Alba) i en obres de denúncia (Llora Palestina, Rojo mar).
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X