Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 
Marina Subirats

Marina Subirats

Marina Subirats Martori és doctora en Filosofia (1974) per la Universitat de Barcelona i des del 2006 és catedràtica emèrita de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Fou directora de l’Institut de la Dona del Ministeri d’Assumptes Socials (1993-1996) i regidora d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (1995-2006). Les seves principals línies de recerca són l’educació, el gènere i l’estructura social.

Es autora de diversos articles i llibres, entre els quals destaquem: Mujeres y Hombres. ¿Un amor imposible? (amb Manuel Castells, 2007), Balones fuera. Reconstruir los espacios desde la coeducación (amb Amparo Tomé, 2007), Forjar un hombre, moldear una mujer (2013).
LLIBRES

Coeducació, aposta per la llibertat
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X