Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
 

Antoni Tort

Antoni Tort Bardolet és doctor en Pedagogia (1995) per la Universitat de Barcelona (UB) i professor titular de la Universitat de Vic-UCC, on va ser degà de la Facultat d’Educació. Actualment compagina la docència i la recerca amb la direcció de l’Escola de Doctorat de la mateixa universitat.

Ha participat en recerques sobre la relació entre educació, cultura i territori, la formació del professorat, l’evolució de les teories i corrents pedagògiques i la connexió entre l’escola i la comunitat. A més de diversos articles, és autor i coautor d’obres, entre les quals destaquem: Opinions públiques sobre l’educació (Premi Pallach, 1996); Els grans autors i l’escola (1987); Aprendiendo de las innovaciones en los centros (1998); Pedagogías del siglo XX (2000); El legado pedagógico del siglo XX para la escuela del siglo XXI (2001); o Magrebíes en las aulas. Municipio, escuela y educación: un caso a debate (2005).

Conjuntament, Antoni Tort i Jordi Collet han publicat Famílies, escola i èxit. Millorar els vincles per millorar els resultats (Fundació Bofill, 2011); Millors vincles, millors resultats? La relació entre docents i famílies per a l’èxit acadèmic de tot l’alumnat. (Fundació Bofill, 2014); «Escuelas, familias y resultados académicos. Un nuevo modelo de análisis de las relaciones entre docentes y progenitores para el éxito de todo el alumnado» ( Revista Profesorado, 2014); «What do families of the “professional and managerial” class educate their children for?» ( British Journal of Sociology of Education, 2015). L’última públicació conjunta que han fet ha estat la coordinació del volum La gobernanza escolar democrática (Morata, 2016).
LLIBRES

Escola, famílies i comunitat
VEGEU FITXA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X