Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Lengua Viva Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
DESPESES DE TRAMESA GRATUÏTES!
 

Ensenyar

Col·lecció Aprendre amb internet (6 llibres)

Una guia pràctica per ajudar a famílies i docents en el repte d'ensenyar als més joves a fer un ús positiu, creatiu i segur de la xarxa.
Sota la coordinació de José Manuel Pérez Tornero, catedràtic de Ciències de la Comunicació i Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la col·lecció aborda la forma en què internet i les noves tecnologies poden contribuir a formar als més joves com a ciutadans d'un món digital.
Els autors descriuen i desvetllen al llarg dels seus títols algunes claus per conèixer l'entorn mediàtic, digital i tecnològic en què vivim, així com les millors estratègies i mètodes per fer que nens i adolescents siguin capaços de fer un ús saludable, segur i creatiu de la xarxa.
Amb la col·laboració de UNITWIN, Programa de Cooperació per a l’Alfabetització Mediàtica i Informacional i el Diàleg Intercultural de la Unesco.

Col·lecció Educació en valors (2 llibres)

"Aqueta proposta editorial, d'Octaedro i la OEI, ofereix al professorat i a totes aquelles persones que se senten implicades en l'educació, una col.lecció de llibres i quaderns que recorre diversos àmbits amb l'objectiu de donar a conèixer i explicar les dimensions teòriques i les possibilitats pràcticques de l'educació en valors en el món actual.

Col·lecció Educació universitària (3 llibres)

Col·lecció Horitzons-Educació (3 llibres)

Col·lecció Pedagogia sistèmica multidimensional (3 llibres)

Col·lecció Quaderns de docència universitària (7 llibres)

Col·lecció Recursos (17 llibres)

Aquesta col·lecció, dirigida als docents té la finalitat d'esdevenir un punt de referència per a l'actualització dels coneixements, els principis fonamentals i propostes útils en l'àmbit de l'ensenyament. Facilita un seguit de suggeriments com a eina orientadora en la preparació de projectes curriculars i programacions.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X