Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Lengua Viva Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
FES CLIC PER ACCEDIR AL TEU LLOC PREFERIT D'OCTAEDRO
DESPESES DE TRAMESA GRATUÏTES!
 

Aprendre

Col·lecció Aula (3 llibres)

Octaedro posa a l'abast dels centres, per a l'aula i per a la biblioteca, aquest material de suport, de lectura agradable i amb la didàctica més actual. La consulta d'aquests llibres és efectiva per assolir els millors i més eficaços coneixements de l'àrea cultural, tant per als professors com per a l'alumnat interessat en aquests temes.

Col·lecció Contes infantils (15 llibres)

"Material recomanat a partir de 0 anys.

Col·lecció Passos. Curs de català per a adults (15 llibres)

Passos. Cursos de català per a adults.
Nivells bàsic (A2), elemental (B1) i intermedi (B2).
Aquests llibres de classe, amb els quaderns, els àudios i les guies, han demostrat la seva adequació als alumnes actuals i han col·laborat a millorar la feina del professorat.

Col·lecció Quaderns (6 llibres)

Col·lecció interdisciplinària de materials destinats al desenvolupament dels dissenys curriculars en l'ensenyament secundari. Les seves propostes innovadores, emmarcades en una tasca d'orientació didàctica àmplia i singular han fet d'aquesta sèrie una eina de treball útil i diferenciadora, que enriqueix l'activitat dels professors i els alumnes a l'aula.

Col·lecció Referències (5 llibres)

És una col.lecció d'obres interdisciplinàries amb un accentuat caràcter didàctic, dirigida fonamentalment als alumnes d'educació primaria i primers anys de secundaria.
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Telèfon 93 246 40 02

Facebook Twitter

Fes-te usuari    

Subscriu-te a les novetats    

Copyright i Avís Legal    

Contacte
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especialitzada en llibres sobre educació, tant per al desenvolupament del professorat com per a l'actualització de l'alumnat.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús (més informació). X